Relax your mind

Access Bars® bij rouwverwerking

Access Bars® bij rouwverwerking

Wat zijn Acces Bars®?

Access Bars® is een zachte behandelwijze waarbij er een aantal punten op je hoofd worden aangeraakt. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte.

Access Bars® bij rouwverwerking

Emoties bij rouwverwerking

Een dierbare die overlijdt, laat een grote leegte na. Of iemand nu plotseling overleden is of juist na een langdurig ziekbed is ingeslapen. Het is, zeker in het begin, vaak moeilijk om te bevatten dat die overledene echt weg is en nooit meer terugkomt.

Vooral in de eerste periode van rouwverwerking is je leven een totale chaos van emotionele pijn. Die intense pijn kan een heel scala aan emoties oproepen zoals: verdriet, wanhoop, boosheid, angst enz.

Maar hoe ga je hier het beste mee om?

Het verdriet, de onmacht, de onzekerheid over hoe het nu verder moet. Access Bars® helpt je door die periodes heen. Je krijgt meer rust in je hoofd waardoor je alles beter op een rijtje krijgt. Je krijgt weer meer energie, rust en ruimte, slaapt beter, helpt je ontspannen enz.

Contact

Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het graag zelf ervaren, maak dan een afspraak.

Naar contact