Relax your mind

Access Bars® op school

Access Bars® op scholen

Wat zijn Acces Bars®?

Door 32 punten op het hoofd zachtjes aan te raken terwijl je ontspannen ligt, wordt je systeem opgeruimd van overtuigingen die je in de weg zitten en wordt er losgelaten wat je belemmert om te kunnen ontvangen wat je eigenlijk wenst. Zo kan de energie weer vrij stromen waardoor je makkelijker gedragspatronen kunt doorbreken en andere keuzes kunt maken. Hier hoef je op dat moment niet bewust mee bezig te zijn en je kunt heerlijk genieten van de stilte en het moment voor jezelf. Wil je wel graag iets delen of praten over wat je bezighoudt, dan is dat ook helemaal goed tijdens de sessie.

Tijdens en direct na de behandeling kun je al meer rust en ontspanning voelen, vergelijkbaar met het effect van een massage. Dit kan tot 3 à 4 weken daarna doorwerken. Bij kinderen duurt de behandeling ongeveer 20 tot 30 minuten.

Access Bars® op scholen

Doen het beter op school en thuis

Nadat hun bars zijn gelopen, zijn veel kinderen gelukkiger, voelen zich beter en doen het beter op school en thuis. Ze hebben de neiging om beter te slapen, beter met leeftijdsgenoten om te gaan, minder problemen te krijgen, meer speeldata te hebben, minder driftbuien en uitbarstingen te hebben en als ze dat doen, duren ze niet zo lang. Tijden die moeilijk waren – ochtenden, avonden, huiswerk, klusjes – verliezen meestal hun lading en zijn veel gemakkelijker te manoeuvreren. In feite vragen veel kinderen en tieners hun ouders om hun bar te runnen… “Mama, wil je dat ding op mijn hoofd doen?”

Acces Bars® kan helpen bij: onrust, stress, angst(en), ongenoegen, trauma, frustratie, timide, (over)gevoeligheid, slaapproblemen, gesloten, concentratieproblemen, problemen om te focussen, moeheid, prikkelbaar, ongelukkig, etc.

  • Gun je kinderen meer rust in het hoofd?

  • Merk je dat de schooldagen best intensief zijn voor kinderen?

  • Lijken kinderen soms wat rusteloos/onrustig?

  • Zijn kinderen gelukkig met zichzelf?

  • Ervaren kinderen slaapproblemen door overprikkeling?

  • Wil je dat kinderen met (nog meer) plezier in het leven staan?

  • Zoek je een manier om het leren te vergemakkelijken?

  • Wil je graag zien dat kinderen minder snel gefrustreerd raken?

  • Hebben kinderen het even zwaar om wat voor reden dan ook?

Access Bars® op scholen

Levensveranderend

Wat je ook wilt geven aan je kind of waar je hem/haar bij wilt helpen, met Access Bars® gaat de energie naar de plekken waar het (on)bewust het hardst nodig is. Het voert de spanningen af die je kind op dat moment het meest in de weg zitten. Access Bars® is een mooie manier om een bijna overlopende emmer of al overlopen emmer te legen. Met Access Bars® kun je weg gooien wat geen functie of nut meer heeft. Opgeruimd staat netjes.

Scholen kunnen niet meer om de nieuwetijds kinderen heen! Om die reden hebben ze recentelijk in Italië een pilot gedaan met Access Bars op een basisschool in Turijn gedurende 8 weken. Het ging hier om 70 kinderen van 7/8 jaar. Na afloop van de 8 weken waarin ze wekelijks een bars ontvingen, heeft er een evaluatie plaatsgevonden met de leraren, kinderen en ouders. Het was een vreugde om de kinderen zo gelukkig en vrolijk te zien. Het was levensveranderend voor ze!

Contact

Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het graag zelf ervaren, maak dan een afspraak.

Naar contact