Relax your mind

Klant beoordelingen

Klant beoordelingen

Eindelijk rust voor een spannende gebeurtenis

5,0 score
2 juli 2021

Mijn zoontje was altijd al dagen van slag als er een grote gebeurtenis te wachten stond. Dit kon variëren van weer een 1e schooldag na een vakantie, tot een kinderfeestje of een schooluitje. Weken en dagen van te voren kon hij hier al mee bezig zijn en zijn eigen druk maken en vooral de avond van te voren, spoken door het huis, verdrietig zijn en opzien tegen alle prikkels die hij de volgende dag zou gaan opnemen terwijl hij dit helemaal niet wil!!
Enkele weken geleden was hij voor de 1e keer bij Kim geweest en hij vond het al fijn. Zijn hoofd was leeg, voelde als een verlossing. Vorige week was hij er voor de 2e keer en weer was hij er positief over.
Vandaag het schooluitje naar een pretpark met 2 klassen in 1 bus!! Normaal een enorme hel voor hem. Maar gisteren ging hij voor het eerst gewoon rustig slapen en maakte zich niet druk.
Dit was geen grootspraak want hij sliep als een roos. Hij werd vrolijk wakker en had er zelfs zin in. Hij keek er niet meer tegenop. ’s Avonds vertelt hij dat het even lastig was in het begin in de bus, maar daarna niets vervelends meer ervaren!! Hoe geweldig is dat!!
Hij heeft gewoon zoals elk ander kind volop kunnen genieten van het pretpark.
Dank je wel Kim!! Wat een topprestatie lever jij!!
We komen zeker terug.

Jarno

Geen hoofdpijn meer.

5,0 score
18 mei 2021

Ik werd iedere nacht wakker met hoofdpijn en nekpijn. Ik nam hiervoor ook vaak pijnstillers. Na de eerste behandeling al werd ik s’ochtends wakker zonder hoofdpijn en de hele nacht goed geslapen. Heerlijk. Gelukkig is dit al weer een tijd goed. Kim Bedankt!

Linda

Acces bars kind > aanrader!

5,0 score
16 april 2021

Voor onze zoon (9 jaar) voelt het alsof zijn hoofd wordt leeggezogen net als een stofzuiger. Hij gaat heel graag naar Kim en komt daarna met een leeg hoofd terug.

Kim

Prettige ervaring

5,0 score
9 januari 2021

Zeer goede ervaring gehad bij Relax your mind Brabant! Zeker een aanrader.

Chris

Contact

Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het graag zelf ervaren, maak dan een afspraak.

Naar contact