Relax your mind

Klant beoordelingen

Klant beoordelingen

Cadeau voor mezelf!

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Ik heb inmiddels al een aantal Acces Bars behandelingen bij Kim gehad en steeds weer voelt het als een cadeautje voor mezelf. Heerlijk ontspannen. Tijdens de behandeling, maar vooral ook daarna, voel ik rust ik mijn hoofd. Iets wat ik als hoogsensitief persoon eigenlijk bijna nooit ervaar. Echt een aanrader.

Laura

Ontspannen start op de middelbare school

Rated 5,0 out of 5
22 september 2022

Mijn dochter had de behandeling gewonnen en wilde wel eens ervaren wat dit met haar zou doen. Het weekend voor de start op de middelbare school bij Kim in behandeling geweest. Toen ik haar enkele dagen later vroeg hoe het ging, zei ze dat ze het gevoel had dat het allemaal vanzelf ging en dat ze merkte dat ze zich niet druk heeft hoeven maken. Heel fijn en prettig gevoel om zo een nieuwe fase in haar leven te kunnen starten.

Wendy

Een uurtje relaxen

Rated 5,0 out of 5
6 juni 2022

Omdat ik al een tijdje kampte met burn-out verschijnselen gaf mijn praktijkondersteuner het advies om eens een massage te boeken. Zo kwam ik terecht bij Relax Your Mind. In overleg kwamen we uit bij de Acces Bars behandeling. Voor mij was dit heerlijk. Even een uurtje voor mezelf, even helemaal niks en even ‘uit’ staan. Ik zou het iedereen aanraden in deze gekke tijd waar we van alles moeten. Ik hou het nog even aan zolang ik nog steeds stress-verschijnselen heb. Dankjewel Kim!

Irene van Weerdenburg

overzicht en rust terug gevonden

Rated 5,0 out of 5
29 januari 2022

Eerder dit jaar al mooie resultaten gezien van Kim bij mijn zoontje.

Laatste weken kreeg ik het zelf te druk met werk, opleiding en complete renovatie van het huis. Het overzicht was compleet weg, geen rust in mijn hoofd en slechter slapen.

Dankzij de behandeling van Kim weer back on track: overzicht terug en weer goed slapen. Daarbij nog het meest belangrijke: opleiding afgerond met een dikke voldoende van de week!!!

Thanks Kim ook voor je snelle service.

Groetjes,

Jarno

Jarno

Eindelijk rust voor een spannende gebeurtenis

Rated 5,0 out of 5
2 juli 2021

Mijn zoontje was altijd al dagen van slag als er een grote gebeurtenis te wachten stond. Dit kon variëren van weer een 1e schooldag na een vakantie, tot een kinderfeestje of een schooluitje. Weken en dagen van te voren kon hij hier al mee bezig zijn en zijn eigen druk maken en vooral de avond van te voren, spoken door het huis, verdrietig zijn en opzien tegen alle prikkels die hij de volgende dag zou gaan opnemen terwijl hij dit helemaal niet wil!!

Enkele weken geleden was hij voor de 1e keer bij Kim geweest en hij vond het al fijn. Zijn hoofd was leeg, voelde als een verlossing. Vorige week was hij er voor de 2e keer en weer was hij er positief over.

Vandaag het schooluitje naar een pretpark met 2 klassen in 1 bus!! Normaal een enorme hel voor hem. Maar gisteren ging hij voor het eerst gewoon rustig slapen en maakte zich niet druk.

Dit was geen grootspraak want hij sliep als een roos. Hij werd vrolijk wakker en had er zelfs zin in. Hij keek er niet meer tegenop. ‘s Avonds vertelt hij dat het even lastig was in het begin in de bus, maar daarna niets vervelends meer ervaren!! Hoe geweldig is dat!!

Hij heeft gewoon zoals elk ander kind volop kunnen genieten van het pretpark.

Dank je wel Kim!! Wat een topprestatie lever jij!!

We komen zeker terug.

Jarno

Contact

Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het graag zelf ervaren, maak dan een afspraak.