Relax your mind

 Indiase hoofdhuidmassage

Indiase hoofdhuidmassage

Ontspannen

De Indiase hoofdhuidmassage is een verfijnde vorm van massage en heel ontspannend. Deze massage is uitgebreider dan de naam doet vermoeden. Tijdens deze massage worden namelijk ook het decolleté, nek- en schoudergebied, hoofd en gezicht behandeld. Wanneer je een massage krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel. Dit is zonder bovenkleding (bh of hemd mag aan blijven).

Dit is echt een gunmoment voor jezelf. Door alle zenuwuiteinden in het hoofd voelt deze massage als een verlichting en zeer ontspannend. Met strijkende en roterende bewegingen stimuleren we de doorbloeding op het hoofd. Het laat het gezicht blozen, de hoofdhuid en haren glanzen, de ogen stralen en het heeft een diepe werking op het totale lichaam.

Deze Indiase hoofdhuidmassage wordt gegeven in een ontspannende massageruimte met een relaxed muziekje op de achtergrond. Bij deze massage wordt gewerkt met veel olie. Na de behandeling is aan te raden thuis de haren te wassen.
Duur: 30 minuten
Indiase hoofdhuidmassage

Ayurvedische helingstechnieken

Dit is een dynamische hoofdhuidmassage gebaseerd op ayurvedische helingstechnieken. In India worden deze gezien als een noodzakelijke levensbehoefte ter bevordering van de algehele gezondheid en om beter te kunnen functioneren. Een Indiase hoofdhuidmassage zorgt voor:

  • totale ontspanning
  • opheffen van blokkades in hoofd, nek en schoudergebied en daardoor vermindering van spanning
  • tegengaan van hoofdpijn en verlichting bij naweeën van een migraineaanval, of indien iemand hoofdpijn heeft, directe verlichting
  • vermindering van vermoeidheid, lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress
  • bevorderen van een vollere haardos. Door vrijkomen van talg wordt het haar “tot in de puntjes” verzorgd en glanzend op een natuurlijke manier
  • goede doorbloeding en energiestroom
  • goede nachtrust
Contact

Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het graag zelf ervaren, maak dan een afspraak.

Naar contact