Etherische olie Citroen

Gepubliceerd op 7 oktober 2024 om 12:00

Etherische olie Citroen is een echte allemansvriend. Het verspreiden van deze geur is als binnenkomen in een heerlijk opgeruimd en schoon huis. De rust, de ruimte, het overzicht. Heerlijk.

Citroenolie is als een bommetje Dreft voor lichaam en geest

Zeg nou eerlijk, er is toch niets beter dan een heerlijk fris ruikend huis? Binnen komen lopen en denken “Mmmmh, heerlijk schoon en opgeruimd!” Dat brengt meteen ook rust in het koppie en geeft je een lichter gevoel.

Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat er niet voor niets dat vaak een citroengeur wordt toegevoegd aan schoonmaak- en afwasmiddelen. De geur van citroen associëren we namelijk allemaal met frisheid, netheid en een opgeruimd gevoel.

 

Behalve dat je hele huis dus ruikt naar de frisse citroengeur, met alle gevolgen van dien, heeft een citroenolie nog meer voordelen. Mits je een etherische olie Citroen koopt tenminste, anders haal je er geen therapeutische voordelen uit en ruikt enkel je huis lekker.

 

De etherische olie Citroen geeft zowel een boost aan je mood én je immuunsysteem. De citroenolie zet je op scherp, versterkt je geheugen en stimuleert je geest. Zeg hallo tegen een frisse, opgewekte en verlichtende stemming! Of anders gezegd: zeg houdoe tegen een futloos gevoel, de middagdip en vermoeidheid.

Daarnaast heeft ook je lichaam veel plezier van een etherische citroenolie. Dat komt door de desinfecterende, antibacteriële en antivirale werking. Je luchtwegen, hoofd en huid zullen je eeuwig dankbaar zijn. Als een druppeltje Dreft op de de vuile vaat, ruimt de citroenolie eenvoudig alle bacteriën en virussen uit je omgeving op.

 

Citroenolie als superman tegen muggen

Een etherische olie Citroen houdt niet alleen virussen, bacteriën en negatieve gevoelens buiten de deur. Maar ook muggen! Vul je diffuser of aromabrander met water een paar druppels van de etherische olie Citroen. Zet deze het liefst nog bij je op schoot, bij wijze van spreken dan, en zie alle muggen rechtsomkeer maken.

 

Kort maar krachtig: citroenolie

  • Gebruik je het liefst op je kantoor voor opperste concentratie
  • Gebruik je zonder problemen in de woonkamer of tuin om muggen tegen te gaan
  • Ondersteunt jou hoe dan ook met een goed humeur, opgeruimd gevoel en en sterk immuunsysteem
  • Gebruik je NIET op de huid als je daarna in de zon komt. Citroenolie is fotosensibel en kan permanente pigmentvlekken veroorzaken
  • Meng je uitstekend met alle citrusgeuren (bijvoorbeeld mandarijn), lavendel, vanille, Ylang Ylang, Atlas Ceder, Grove Den en Spar

 

Wil je de kracht van etherische oliën zelf ervaren? In onze webshop vind je verschillende kant-en-klare blends van heerlijke geuren, verschillende enkelvoudige geuren én alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de perfecte geuren. Ben je nog zoekende in de geuren die bij jou passen? Trakteer jezelf dan op een aromatherapiebehandeling en loop de deur uit met een berg aan informatie, inspiratie én een op maat samengestelde etherische olie.

Over mij

Hi! Mijn naam is Kim en ik heb één doel: jou op een natuurlijke manier helpen aan meer rust, ontspanning en kracht in je leven. Die passie is samen met mijn kinderen geboren. Al van kleins af aan mag ik hun hoogsensitieve karakters ondersteunen met Access Bars behandelingen, massages en aromatherapieën. Zij hebben hier zo onwijs veel baat bij, dat het veel te mooi is om binnenshuis te houden. Daarom verwelkom ik nu al jarenlang jong en oud in mijn salon om ook hen te mogen helpen aan een positiever, krachtiger en evenwichtiger leven.